Pages

perjantai 23. syyskuuta 2016

Shoppailua Lappeenrannassa ja Ylellisyyttä


Tyttöjen viikonlopun ensimmäinen etappi oli Lappeenranta. Täytyy myöntää, että en ole pitänyt Lappeenrantaa minään shoppailumestana. Minulla oli kylläkin valtavat odotukset Grande Orchideésta, joka on suuri outlet ostoskeskus.


Ystävä olikin käynyt täällä aiemmin,itselle ostoskeskus oli uusi tuttavuus.Toki olin etukäteen tutustunut paikkaan nettisivujen kautta. Outletista löytyy monia tunnettuja huippumerkkejä kuten Liu jo, Armani, Michael Kors, Ralph Lauren, Versace muutamia mainitakseni.


Jännä, että tuollainen paikka on jäänyt itseltä tyystin huomaamatta. Tässä paikassa olisi potentiaalia vaikka mihin,jossa on upea moderni ulkoasu ja siihen on selkeästi panostettu. Enemmän taitaa olla kohderyhmänä naapurit idästä ja se kyllä näkyy muodissa ja ehkä myös siksi hinnat on korkeammat. Kauppakeskus on lähes tyhjillään, muutama satunnainen asiakas vilahtaa silloin tällöin. Itse kävin kesällä Pariisissa La Vallee Village outletissa ja siellä totuin, että tuotteissa on tuntuvat alennukset, täällä niin ei ollut. Itse panostaisin tämän päivän muotiin, tuntuviin alennuksiin ja siihen että tuotteet on kauniisti esillä.

Jos taas sisustus on enemmän sinun sydäntä lähellä suosittelen poikkeamaan Vanhanajan sisustusliike K&k:ssa Brahenkadulla.


Lappeenrannan reissun ehdoton kirsikka oli Saimaan kylpylä ja ylellinen linnahuone

Osasimme odottaa luksusta ja sitä myöskin saimme. Kuvat ei antaneet tällä kertaa huoneelle oikeutta ja se oli jos mahdollista paljon upeampi mitä olimme osanneet kuvitella.

Illan tunteina poikkesimme myös lillumaan Saimaan poreisiin ja pääsimme näkemään myös valoshown. Kylpylästä tultaessa haimme pitsan hotellihuoneeseen,mikä ei nyt hiponut täydellisyyttä mutta jälkiruokana ollut Kismet pelasti paljon ;)

Ihanien prinsessaunien päätteeksi olikin jo aika lähteä nauttimaan maittavaa aamiaista valmiiseen pöytään, mikä on aina parasta antia. Voisin tulla tänne uudestaan kahdestaan miehen kanssa kun puitteet oli näinkin ihanat. Toki uskon,
että Saimaa kelpaisi tuolle nuorisollekin, joten ehkä koko perheen matkakin houkuttelisi jossain vaiheessa. Tätä paikkaa voin lämpimästi suositella ja tässä tapauksessa Lappeenranta yllätti. Idyllisestä Pulsasta kerroinkin jo aiemmin.

Nautinnollista viikonloppua! meillä siitä nautitaan vaarin kera ja huomenna tämä taitaa hemmotella rakkaita sitruuna-marenkitortulla.

2 kommenttia:

  1. Oi kuulostaapa ihanalta reissulta! Tonne outlet mestaan kun jonain päivänä itsekin pääsisi vähän törsäilemään :-)

    ~ Jasmin N
    littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Sitä se olikin. :) ehdottomasti kannattaa katsastaa paikka. Niinkin hassulta kun se kuullostaa, että Lappeenrannasta tuommoinen helmi löytyy. -Kirsikka

    VastaaPoista